SsangYong Tivoli Rubberautomatten & Kofferbakmatten

Rubber automatten  voor de SsangYong Tivoli zorgen voor een fris en schoon interieur van de auto. Automatten van rubber hebben rondom een opstaande rand. Hierdoor blijft vuil op de mat. Door het rubber zijn de matten eenvoudig te reinigen. Afspoelen met water en klaar.  

De rubbermatten & kofferbakmatten hebben 100% gegarandeerde pasvorm voor het vermelde model SsangYong Tivoli . Veelal zijn de matten voorzien van voorgestanste bevestigingsgaten of originele bevestigingen op de originele posities.
Bezig met laden...


100% pasvorm garantie

Nieuwe rubber automatten of kofferbak mat voor jouw SsangYong Tivoli kopen zonder gezeur. Wij geven 100% pasvorm garantie. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de juiste vorm van de automatten. Met meer dan 1000 verschillende rubber matten en kofferbakmatten heb je zeker de juiste mat. Is het toch niet geheel naar wens. Retourzending is eenvoudig en gratis. 

SsangYong Tivoli kofferbak matten

In het assortiment zijn diverse modellen SsangYong Tivoli kofferbakmatten opgenomen. Rubber kofferbakmatten houden de kofferruimte schoon. Zand, water, vuil etc. blijft op de mat liggen en trekt niet in het tapijt van de kofferruimte. Met water spoel je de matten schoon en heeft de kofferbak weer een fris uiterlijk. 

Een belangrijk voordeel van de kofferbakmatten is het antislip profiel. Boodschappen blijven staan, zonder rond te schuiven in de kofferbak. De matten zijn zacht en flexibel.


Automat bevestigingssyteem

Er is niks zo vervelend als los liggende en schuivende SsangYong Tivoli automatten. Daarom leveren wij zoveel mogelijk matten met het originele bevestigingssyteem. 

Geen bevestigingen in de auto? Alle rubber automatten hebben kleine nopjes aan de onderkant. Hierdoor schuiven de matten nauwelijks. Zoek je toch een automatten bevestigingsmateriaal. Kijk dan bij de categorie "Automatten bevestiging"

Zeer tevreden klanten SsangYong Tivoli rijders

Door goede pasvorm en kwaliteit van de rubber automatten & kofferbakmatten zijn onze SsangYong Tivoli rijders zeer tevreden. Alle rubbermatten en kofferbak matten zijn gesorteerd op model en/of bouwjaar. Zo ben je in een paar klikken bij de juiste mattenset. Een goede set automatten geeft de auto niet alleen een nieuwe en frisse look. Ook zorgen ze ervoor dat het ondertapijt van de auto beschermd blijft. Denk daarbij aan slijtage, zand, vocht en ander vuil. Zeker in de herfst en winter zijn rubber matten een uitkomst om de auto schoon te houden. Handig is dat je de matten eenvoudig schoon maakt. En hiermee de auto beschermt. De juiste maat automat geeft ook extra veiligheid.