Tapijt, bekleding en interieurtextiel worden aan stof, straatvuil en dagelijkse verontreinigingen blootgesteld. Schoonheid en hygiëne in het auto-interieur zorgen voor een aangename atmosfeer tijdens de rit.

1. Grof vuil verwijderen
Allereerst voetmatten verwijderen en grof vuil grondig wegzuigen. Kofferruimte en reservewielruimte niet vergeten. Tip: Bij het stofzuigen van de stoffige cockpit en middenconsole helpt een kleine kwast om beter in de hoeken en randjes te komen.

2. Interieurreiniger opspuiten
Zittingen, tapijten, deurbekleding, voetmatten en evt. de dakbekleding met SONAX Interieurreiniger in grote vlakken inspuiten. Bij het dashboard en andere kunststof delen direct op de doek spuiten en daarmee uitwrijven.

3. Inwerken/ Uitwrijven / Opzuigen
Product met een bevochtigde spons inmasseren. Op hardnekkige plekken voorzichtig met een harde borstel nawrijven. Na een paar minuten inwerktijd de vervuilingen met een schone droge doek afnemen, dan goed laten nadrogen. Auto daarvoor bij voorkeur in de zon zetten en ramen een kiertje open. Behandelde vlakken tenslotte stofzuigen of uitborstelen.

SPECIAAL VOOR:
- Ruiten => SONAX Xtreme Ruitenreiniger
- Vlekken => SONAX Bekledingreiniger
- Kwetsbare materialen => SONAX Xtreme Alcantarareiniger
- Geurtjes => SONAX Smoke Ex
- Leder => SONAX Leder verzorging