Automatten

Tapijt automatten zorgen voor een fris en schoon interieur van de auto. Alle matten worden gemaakt volgens de patronen van de originele automatten. Hiervoor gebruiken we verschillende tapijtsoorten: naaldvilt of velours. Omdat wij weten dat meestal alleen de bestuurdersmat is versleten, is het ook mogelijk om een losse mat voor de bestuurderskant te bestellen. Voor een nog mooiere uitstraling kunt u ook een losse bestuurdersmat met bijrijdersmat bestellen.

Alle vloermatten voor in de auto worden op bestelling geproduceerd. Klaar in 4-7 werkdagen.automatten automattensjop100% pasvorm garantie

Nieuwe automatten kopen zonder gezeur. Wij geven 100% pasvorm garantie. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de juiste vorm van de automatten. Met meer dan 2000 verschillende patronen heb je zeker de juiste mat. Is het toch niet geheel naar wens. Retourzending is eenvoudig en gratis. Omdat er zoveel verschillende typen automatten zijn worden alle tapijt vloermatten op bestelling geproduceerd. Daarom duurt de levering van tapijt matten tussen de 4 & 7 werkdagen. 

Origineel bevestigingssyteem

Er is niks zo vervelend als los liggende en schuivende automatten. Daarom leveren wij zoveel mogelijk matten met het originele bevestigingssyteem. Zijn er geen originele bevestigingen, dan komt er met de mattenset een universeelsysteem. Dit is per auto verschillend. Kijk voor de exacte plek en het type bevestiging bij de auto van jouw keuze. Ook zijn automat bevestigingen los leverbaar voor o.a. Audi, BMW, Ford, Mercedes, Opel, Renault en Volkswagen

Zeer tevreden klanten

Door goede pasvorm en kwaliteit van de tapijt matten zijn onze klanten zeer tevreden. Alle automatten zijn gesorteerd op model en/of bouwjaar. Zo ben je in een paar klikken bij de juiste mattenset. Een goede set automatten geeft de auto niet alleen een nieuwe en frisse look. Ook zorgen ze ervoor dat het ondertapijt van de auto beschermd blijft. Denk daarbij aan slijtage, zand, vocht en ander vuil. Handig is dat je de matten eenvoudig schoon maakt. En hiermee de auto beschermt. Het voordeel van velours automatten is het makkelijk schoon maken omdat vuil niet vastbijt in deze matten. De juiste maat automat geeft ook extra veiligheid.