Voorzorgsmaatregelen Corona virus


Beste klant,

 

Zolang onze toeleveranciers en fabrieken aan ons blijven leveren blijft de AutomattenSjop.nl open. Al uw orders zullen gewoon geleverd worden. Wel bestaat de mogelijkheid dat onze levertijden wat langer kunnen zijn omdat veel van onze automatten in het buitenland worden geproduceerd.

 

We houden de ontwikkelingen rond het coronavirus scherp in de gaten en we zullen de adviezen van de Overheid en het RIVM opvolgen.


In het kader van de corona crisis  hebben we enkele voorzorgsmaatregelen genomen;

 
  • We hebben extra hygiëne maatregelen genomen zoals het wassen en ontsmetten van handen.
  • DPD vraagt geen handtekening en levert de goederen tot de deur. Via de predict service van DPD kunnen ontvangers de bezorger toestemming geven om het pakket op een aangewezen plek neer te leggen. Zodra het pakket daar is afgeleverd, ontvangt de ontvanger hier een melding van.
  • Het afhalen van goederen is momenteel niet mogelijk. De goederen kunnen alleen verstuurd worden.

 

Team AutomattenSjop.nl
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

De vakantieperiode is weer aangebroken en hopelijk kunt u genieten van een welverdiende vakantie. Ook bij de AutomattenSjop zijn de vakantieperikelen binnen geslopen en dat betekent dat onze levertijden en het beantwoorden van uw vragen iets langer kunnen duren dan u van ons gewend bent. We wensen u vooralsnog een fijne vakantie toe.
 

Met vriendelijke groet
Team AutomattenSjop.