Automatten Mitsubishi Space Gear

De automatten voor de Mitsubishi Space Gear hebben de originele pasvorm. De matten zijn voorzien van een universeel bevestigingssysteem in de automat.


Matten voor de Mitsubishi Space Gear zijn leverbaar voor de bouwjaren 1995, 1996, 1997 en 1998

STAP 4. KIES DE GEWENSTE KLEUR EN KWALITEIT

Bezig met laden...
  • https CCV Shop
  • access_time Snelle levering
  • grade Gratis retourzending


Pasvorm automatten voor Mitsubishi Space Gear

De pasvorm van de mattenset voor de Mitsubishi Space Gear is 100% gecontroleerd. En wordt al jaren toegepast. Alle matten worden op bestelling geproduceerd. Je krijgt daarom pasvorm garantie. Niet geheel tevreden? Stuur de matten dan binnen 30 dagen op onze kosten retour.

Welke kwaliteit tapijtmatten kies ik voor mijn Mitsubishi Space Gear

Tapijtmatten zijn er in diverse kwaliteiten; van het eenvoudige naaldvilt naar luxe velours, super velours tot het exclusieve velours. Al deze tapijtkwaliteiten zijn voorzien van een antislip rug. Naaldvilt automatten zijn een voordelige keuze. Naaldvilt automatten zijn gemaakt van een robuuste kwaliteit en standaard worden deze matten voorzien van een hakstuk op de bestuurdersmat. Naaldvilt automatten zijn vaak de standaard automatten bij een nieuwe Mitsubishi Benz. Luxe velours automatten worden het meest gekozen. De luxe velours matten zijn gemaakt van getuft tapijt en daardoor duurzamer en hebben een mooiere uitstraling in de auto. De luxe velours automatten hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding en zijn in meerdere kleuren leverbaar. Standaard wordt op de luxe velours bestuurdersmat een hakstuk aangebracht. Super velours automatten worden gemaakt van een zwaardere getufte velours kwaliteit. Hierdoor kan je jaren vooruit met deze matten. Het interieur van uw Mitsubishi Space Gear krijgt hiermee een nog luxueuzere uitstraling. Omdat deze matten van een zwaardere kwaliteit zijn kan hierop geen hakstuk worden aangebracht. Exclusieve velours automatten is het neusje van de zalm. Dit extreem luxe velours tapijt zorgt voor een exclusieve uitstraling van het interieur van je Mitsubishi Space Gear. De meest luxe exclusieve auto’s worden voorzien van deze hoog polige kwaliteit tapijt.

100% passende automatten naar sjabloon

Staat je model Mitsubishi Benz er niet bij!  AutomattenSjop heeft ook de mogelijkheid om automatten volgens een door jouw aangeleverd sjabloon te laten vervaardigen in elke gewenste kwaliteit tapijt.  Of je nu een sjabloon aanlevert van karton, krantenpapier of behangpapier;  AutomattenSjop garandeert een 100% gelijke vorm als van het sjabloon.