Automatten Fiat Stilo / Stilo Multiwagon

De automatten voor de Fiat Stilo / Stilo Multiwagon hebben de originele pasvorm. De bestuurdersmat wordt voorzien van de universeel bevestigingsmateriaal in de automat.

Zoekt u alleen een voormat? Dat is ook mogelijk. Selecteer eerst de gewenste kwaliteit. Kies dan bij "Meer of minder matten" voor "Alleen voormat".

Matten voor de Fiat Stilo zijn leverbaar voor de bouwjaren  2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 en 2007

STAP 4. KIES DE GEWENSTE KLEUR EN KWALITEIT

Bezig met laden...

Pasvorm automatten voor Fiat Stilo / Stilo Multiwagon

De pasvorm van de mattenset voor de Fiat Stilo / Stilo Multiwagon is 100% gecontroleerd. En wordt al jaren toegepast. Alle matten worden op bestelling geproduceerd. Je krijgt daarom pasvorm garantie. Niet geheel tevreden? Stuur de matten dan binnen 30 dagen op onze kosten retour.

Welke kwaliteit tapijtmatten kies ik voor mijn Fiat Stilo / Stilo Multiwagon

Tapijtmatten zijn er in diverse kwaliteiten; van het eenvoudige naaldvilt naar luxe velours, super velours tot het exclusieve velours. Al deze tapijtkwaliteiten zijn voorzien van een antislip rug. Naaldvilt automatten zijn een voordelige keuze. Naaldvilt automatten zijn gemaakt van een robuuste kwaliteit en standaard worden deze matten voorzien van een hakstuk op de bestuurdersmat. Naaldvilt automatten zijn vaak de standaard automatten bij een nieuwe Fiat. Luxe velours automatten worden het meest gekozen. De luxe velours matten zijn gemaakt van getuft tapijt en daardoor duurzamer en hebben een mooiere uitstraling in de auto. De luxe velours automatten hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding en zijn in meerdere kleuren leverbaar. Standaard wordt op de luxe velours bestuurdersmat een hakstuk aangebracht. Super velours automatten worden gemaakt van een zwaardere getufte velours kwaliteit. Hierdoor kan je jaren vooruit met deze matten. Het interieur van uw Fiat Stilo / Stilo Multiwagon krijgt hiermee een nog luxueuzere uitstraling. Omdat deze matten van een zwaardere kwaliteit zijn kan hierop geen hakstuk worden aangebracht. Exclusieve velours automatten is het neusje van de zalm. Dit extreem luxe velours tapijt zorgt voor een exclusieve uitstraling van het interieur van je Fiat Stilo / Stilo Multiwagon. De meest luxe exclusieve auto’s worden voorzien van deze hoog polige kwaliteit tapijt.

100% passende automatten naar sjabloon

Staat je model Fiat er niet bij!  AutomattenSjop heeft ook de mogelijkheid om automatten volgens een door jouw aangeleverd sjabloon te laten vervaardigen in elke gewenste kwaliteit tapijt.  Of je nu een sjabloon aanlevert van karton, krantenpapier of behangpapier;  AutomattenSjop garandeert een 100% gelijke vorm als van het sjabloon.