Automatten Seres

Automatten voor Seres hebben de originele pasvorm en geven iedere Seres een fris interieur. De pasvorm matten zijn leverbaar in verschillende kleuren en kwaliteiten. Ben je opzoek naar zwarte Seres automatten dan zijn deze leverbaar in naaldvilt of luxe velours. Andere kleuren zijn ook mogelijk zoals antraciet. Waar mogelijk worden de automatten uitgevoerd met originele bevestigingen voor  Seres.

Bij AutomattenSjop.nl kan je online diverse modellen automatten voor Seres kopen. In ons online assortiment vindt je voor elke Seres een geschikte automat. Ook voor automatten voor een klassieke Seres ben je in onze automattenshop aan het juiste adres. Alleen een bestuurdersmat nodig voor je Seres? Dat is ook mogelijk. Selecteer dit tijdens uw bestelling
automatten automattensjop100% pasvorm garantie op Seres matten

Nieuwe automatten kopen zonder gezeur. Wij geven 100% pasvorm garantie. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de juiste vorm van elke Seres automatten. Ieder model Seres mat heeft zijn eigen pasvorm. Wanneer je een model kiest zie je direct het sjabloon van de automat. Deze vormen zijn gecontroleerd en passend voor het vermeld model. Is het toch niet geheel naar wens. Retourzending is eenvoudig en gratis. Omdat er zoveel verschillende typen automatten zijn worden alle tapijt vloermatten op bestelling geproduceerd. Daarom duurt de levering van tapijt Seres matten tussen de 4 & 7 werkdagen. 

Tapijt van hoge kwaliteit 

Voor het maken van automatten voor Seres gebruiken wij tapijt van een hoge kwaliteit. Een veel gebruikte tapijt soort is naaldvilt. Dit is een robuust maar eenvoudig tapijt dat veel wordt gebruikt. Perfect als je bent uitgekeken op het universele mattensetje uit de stuntaanbieding van de bouwmarkten of goedkoopste grootgrutter. Verlang je meer luxe van de automatten? Kies dan voor het velours of luxe velours tapijt. (Luxe) Velours automatten voor de Seres geven de auto de uitstraling die hij verdient. Het tapijt is zachter en heeft een open structuur. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te reinigen en bijt zand en vuil zich niet vast in de matten. Naaldvilt en velours mattenset worden geleverd met een duurzaam versterkt hakstuk op de bestuurdersmat. Luxe velours matten zijn zo stevig, robuust en duurzaam dat hierop geen hakstuk wordt gemaakt.

Origineel Seres bevestigingssyteem

Er is niks zo vervelend als los liggende en schuivende automatten. Daarom leveren wij zoveel mogelijk matten met het originele Seres bevestigingssyteem. Zijn er geen originele bevestigingen, dan komt er met de mattenset een universeelsysteem. Dit is per auto verschillend. Kijk voor de exacte plek en het type bevestiging bij de auto van jouw keuze.

Zeer tevreden Seres rijders

De goede pasvorm en kwaliteit van de automatten zorgt voor zeer tevreden rijders van een Seres. Alle vloermatten zijn gesorteerd op model en/of bouwjaar. Zo ben je in een paar klikken bij de juiste mattenset. Een goede set automatten geeft de auto niet alleen een nieuwe en frisse look. Ook zorgen ze ervoor dat het ondertapijt van de auto beschermd blijft. Denk daarbij aan slijtage, zand, vocht en ander vuil. Handig is dat je de matten eenvoudig schoon maakt. En hiermee de auto beschermt. De juiste maat automat voor de Seres geeft ook extra veiligheid.