Automatten Smart

Automatten voor Smart hebben de originele pasvorm en geven iedere Smart een fris interieur. De pasvorm matten zijn leverbaar in verschillende kleuren en kwaliteiten. Ben je opzoek naar zwarte Smart automatten dan zijn deze leverbaar in naaldvilt of luxe velours. Andere kleuren zijn ook mogelijk zoals antraciet. Waar mogelijk worden de automatten uitgevoerd met originele bevestigingen voor  Smart.

Bij AutomattenSjop.nl kan je online diverse modellen automatten voor Smart kopen. In ons online assortiment vindt je voor elke Smart een geschikte automat. Ook voor automatten voor een klassieke Smart ben je in onze automattenshop aan het juiste adres. Alleen een bestuurdersmat nodig voor je Smart? Dat is ook mogelijk. Selecteer dit tijdens uw bestelling
automatten automattensjop100% pasvorm garantie op Smart matten

Nieuwe automatten kopen zonder gezeur. Wij geven 100% pasvorm garantie. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de juiste vorm van elke Smart automatten. Ieder model Smart mat heeft zijn eigen pasvorm. Wanneer je een model kiest zie je direct het sjabloon van de automat. Deze vormen zijn gecontroleerd en passend voor het vermeld model. Is het toch niet geheel naar wens. Retourzending is eenvoudig en gratis. Omdat er zoveel verschillende typen automatten zijn worden alle tapijt vloermatten op bestelling geproduceerd. Daarom duurt de levering van tapijt Smart matten tussen de 4 & 7 werkdagen. 

Tapijt van hoge kwaliteit 

Voor het maken van automatten voor Smart gebruiken wij tapijt van een hoge kwaliteit. Een veel gebruikte tapijt soort is naaldvilt. Dit is een robuust maar eenvoudig tapijt dat veel wordt gebruikt. Perfect als je bent uitgekeken op het universele mattensetje uit de stuntaanbieding van de bouwmarkten of goedkoopste grootgrutter. Verlang je meer luxe van de automatten? Kies dan voor het velours of luxe velours tapijt. (Luxe) Velours automatten voor de Smart geven de auto de uitstraling die hij verdient. Het tapijt is zachter en heeft een open structuur. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te reinigen en bijt zand en vuil zich niet vast in de matten. Naaldvilt en velours mattenset worden geleverd met een duurzaam versterkt hakstuk op de bestuurdersmat. Luxe velours matten zijn zo stevig, robuust en duurzaam dat hierop geen hakstuk wordt gemaakt.

Origineel Smart bevestigingssyteem

Er is niks zo vervelend als los liggende en schuivende automatten. Daarom leveren wij zoveel mogelijk matten met het originele Smart bevestigingssyteem. Zijn er geen originele bevestigingen, dan komt er met de mattenset een universeelsysteem. Dit is per auto verschillend. Kijk voor de exacte plek en het type bevestiging bij de auto van jouw keuze.

Zeer tevreden Smart rijders

De goede pasvorm en kwaliteit van de automatten zorgt voor zeer tevreden rijders van een Smart. Alle vloermatten zijn gesorteerd op model en/of bouwjaar. Zo ben je in een paar klikken bij de juiste mattenset. Een goede set automatten geeft de auto niet alleen een nieuwe en frisse look. Ook zorgen ze ervoor dat het ondertapijt van de auto beschermd blijft. Denk daarbij aan slijtage, zand, vocht en ander vuil. Handig is dat je de matten eenvoudig schoon maakt. En hiermee de auto beschermt. De juiste maat automat voor de Smart geeft ook extra veiligheid.


De vakantieperiode is weer aangebroken en hopelijk kunt u genieten van een welverdiende vakantie. Ook bij de AutomattenSjop zijn de vakantieperikelen binnen geslopen en dat betekent dat onze levertijden en het beantwoorden van uw vragen iets langer kunnen duren dan u van ons gewend bent. We wensen u vooralsnog een fijne vakantie toe.


Met vriendelijke groet
Team AutomattenSjop.